Gör inte idag det du kan skjuta upp till imorgon!

Så har det känts hela "jullovet" då det kommer till de uppgifter jag ligger efter med. 
Jag läste kapitlet igår som handlade om innehållsanalys men i två veckors tid har jag skjutit upp och skjutit upp skolarbetet. Allt ska vara inlämnat imorgon. 
Så idag tänkte jag att jag skiter i allt. Jag får nöja mig med att ha klarat de två första delkurserna med högsta betyg. 
Samtidigt känns det lite surt att jag gjort mer än halva delen i tredje kursen och skickat in de värsta uppgifterna. Ska bara skriva en innehållsanalys och ett egentligen ganska enkelt seminarium. 
 
Så loggade jag in på hotmailen idag och såg att jag fått dessa två bedömda. Högsta betyg med bedömningen: 
 
 
Min kommentar på din hemtenta: Ett väl genomfört arbete som förutom att besvara de delar som krävs för godkänt på uppgiften också gör ett bra försök till att sammankoppla kurslitteraturen och dess innehåll till den tilltänkta utbildningsinsatsen, dess genomförande och kursmål. Det framgår att du tagit del av och förstått innehåll och begrepp och kan på ett självständigt sätt sammankoppla teoretiska begrepp med dina egna ställningstaganden vad gäller utbildningsplanering och övningar. Litteraturen är väl implementerad i den löpande texten och din språkliga framställning är mycket god.
 
Då tänkte jag att jag kanske skulle ta och slänga ihop dom där två uppgifterna i alla fall så att jag får klart den här kursen på 30hp. Glatt överraskad ser jag då att de har ändrat inlämningsdatumet till den 20 januari! Då är det ju lugnt. Jag kan ju lätt gruva en vecka till!
Nu ska jag fixa uppgifterna och göra klart hela kursen då jag ändå lagt ner så mycket tid redan (och pengar i studielitteraturen)! 
 
Restuppgifter att beta av:
 
  • Komplettering av seminarium från kursen människa och samhälle.
  • Seminarium från kursen lärande och IKT.
  • Innehållsanalys från samma kurs. 
Sen kommer även de uppgifterna som är i kursen jag ska läsa nu, fostran och socialisation:
  • Seminarium
  • Portfolio
  • Intervju
  • Hemtenta
 
Lätt som en plätt! 

Kommentarer
Postat av: mor

Heja heja!!!!!

2013-01-06 @ 19:40:50
Postat av: malinManslem

Du är bäst! I bland är det bara tänkt att de ska gå bra;) så underbart! Kämpa vidare:)

Svar: Ja jag glömmer allt för ofta bort mitt eget motto: Att det är inställningen som räknas! :) Skickar lite kämparglöd till dig!
Linnea

2013-01-06 @ 23:23:41
Postat av: Julia Persson

Hejja på dig! :)

2013-01-07 @ 12:29:20
URL: http://cholia91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0